Blog: SIngle Post

 
 
 

Penthouse In Costa Blanca | Fran Silvestre Architects

The project consists in the refurbishment of a penthouse located in the Costa Blanca in Spain. The main floor, articulated in a single room, seeks continuity between the kitchen, the living room, the terrace and the landscape. On the upper floor, where the night area is located, the master bedroom opens out to the sea through a terrace and has a large dressing room that meets each one of the clients' preferences. In order to delimit the spaces different elements are used. On the one hand, the staircase, made of white stone, conceived as a sculptural element that, together with the kitchen as furniture, allow the use of spaces. On the other hand, a black stone element includes the humid areas and serves to configure the space of the master bedroom. Boosting the views of the Bay of Altea becomes the last and most important element of this proposal. From Archello: Read More